Tja tja bloggen!!<3

Tja tja bloggen!!! Idag har jag inte gjort så mycket. Har mest kollat på tv och helt enkelt chillat! Ja om man är förkyld måste man ju ta det lugnt!
Ja och som nu vet är det ju min syrras födelsedag idag!! Ja hon fick massor med fina presenter! Jag fick också en! Jag fick en vandrande pinne! Den heter Stickan och är 1,5 cm lång! Hahaha!!
Hoppas att han inte dör!
Ja det var väll allt! Så Natti ska vila så att man blir frisk då! As trökigt!! Men så är det!
Kram!

P.S. Ska och shoppa med farmor imorgon längtar as mycket!!!
Så ska man träffa deras as söta hund zeff!!!
Kram

Här är sakerna som jag köpte<3

Nu är jag i Spanien

Tjenare bloggen igår kväll kom jag till Spanien kl 11.15. Sorry att jag blogga inte igår jag hann inte det för att efter jag hade slutat skolan skulle jag packa lite och äta sen så åkte jag till flygplatsen runt kl 4 och när jag kom till Spanien var jag jätte trött .

Idag åkte Jenna och jag till the port, det är typ en hamn med massa små affärer. Sen så gick vi till en shopping center som låg nära där. Jag köpte en rosa bikini på New yorker och några örhängen och solglasögon på Clarie's en av mina favorit affärer!!:) efter det så träffade jag några av Jennas kompisar . Och nu ska vi se på film!! Efter filmen så kommer några bilder på sakerna jag köpte;D<3

Oj!!!

Det blev lite fel det ska vara så här!

Efter

Före

Hahaha ja men alla kan göra fel!
Ja det var väll allt!<3
kram

Sorry för dålig uppdatering !!!<3

Heej alla goa som följer vår blogg!
Sorry för dålig uppdatering! Men har inte mått så bra.;( fick en riktig förkylning och har inte orkat riktigt. Men idag mår jag lite bättre!

Idag är det min syrras födelsedag! Grattis guman!!! Jag var tvungen att gå upp tidigt och sjunga! Men det gick ju bra. Hon fick en massa fina saker!

Ja och igår så klippte vi oss!!!! Jag blev as nöjd!! Det kommer bilder på min nya frisyr strax!!

Ja det var väll allt!

Före

Efter

Kram

Ni tappar ju uppdateringen IGEN! :oo<3

Tjosan alla goa, igen, Elin här :DD
Nu har dem tappat uppdateringen, jag hinner dock inte skriva alls mycket, eftersom jag ska dra till mig träning nu :DD
Men jag längtar iaf tills ikväll, då vi ska ha lite myyyyyys :DDD <3
Hinner som sagt inte att skriva mer! :(
Pusshej <3

Fy jag fick gå hem!;(

Heej bloggen! Idag vaknade jag ju med halsont som ni vet. Och för en timme sedan så fick jag gå hem för att jag inte kunde prata! Så ska vila nu!
Ses senare bloggen!
Kram

Godmorgon bloggen!<3

Godmorgon bloggen!! Jag vaknade med halsont!;( as tråkigt!;( men men man får väll stå ut! Jajamen ska dricka te nu för att få det att kännas bättre!

Ja så då skriver väll jag om en stund!
Kram

Hejhej bloggen!!!:D nu är det jossan som bloggar;D

Ja min dag var la ganska okej. När vi började skolan så hade vi nationella:/ jag tyckte också att åttan var svår Elin:(<3 det gick inte lika bra för mig som det gjorde för Jessi på idrotten. När vi spelade innebandy så var det ngn som sköt 2 innebandy bollar på mig det gjorde så jävla ont;( och nu har jag två jätte stora blåmärken på mitt lår. Det passar ju inte så bra när man ska ha på sig Short shorts:D i Spanien . Vi slutade skolan 13.50. Efter skolan så gick jag o Jessica till kungs hon skulle köpa en present till sin lilla syster. Hennes syster heter också Josefin:D grattis i förskott till henne!! Jag köpte några svarta leggings:) sen tog vi bussen hem. Jessica går ju av bussen före mig så jag satt där helt forever alone när busschauffören körde mig hem. Men när han skulle köra nerför backen vid mig och stanna, stannar han typ mitt i Backen sen går han av bussen och börjar snacka på hans mobil, jag visste inte vad jag skulle göra så jag frågade vad han gjorde och om han kunde köra mig hem. Men så ignorerar han mig !!!:( Jag fick gå av bussen o gå hem i stället men det var inte så långt hem som tur va:)

Natti bloggen!!!!

Ja ska sova nu det blir en lång dag imorgon ska klippa mig och lite så!!!
Natti natti då bloggen!!!


P.S. Ja här kommer en bild på Svampbob då!!

Tack Elin!!!! <3

Tackar Elin du e en underbar vän som tänker på oss! Tack en miljon gånger!!! Love you Elin!

Ja jag har varit och tränat så har inte hunit blogga så mycket!;( Men nu ska jag gö ett inlägg!

Ja min dag har varit bra jag vaknade kl. 06.50 lite tidigt men det är bättre an att vakna för sent. Ja sedan gick jag till skolan med mina underbara! Titti Wilma och min syrra. Första lektionen hade vi nationellt prov. Det var ganska lätt och jag tror det gick bra! Sedan hade vi några tråkiga lektioner. Och så sluta vi!! Just det vi hade idrott. Vi sorlade innebandy. Det var sjukt kul! Jag gjorde tre mål!! Hahaha ja det var min dag och här kommer lite allmänt!

Det kommer nog vara va jag som bloggar nästa vecka efter som att Jossan är i Spanien. Så jävla fusk alltså! Ja och hon kommer nog att lägga ut lite om sin dag så vi får veta vad hon gör hela dagarna i solen och i vattnet! Kan inte jag gå ligga i resväskan och åka med????? Hahaha nä skoja bara men vi får hoppas att hon får det bra!

Ja bu var jag väll klar då! Och tack så mycket igen Elin du e en ängel!!!
Kram

Elin gästbloggar...igen ;)<3

Tjosan alla goa!<3
Nu är det så att varken Jessi eller Jossan har bloggat sedan det var lunch i skolan, vilket inte är bra, så jag hjälper dem lite på traven med uppdateringen så att de inte tappar läsare :-)
Jaa, min dag har varit grym, hängde med Sofie hela dagen i skolan och vi gick och köpte en tröja på H&M till henne ;)
Maten i skolan skulle tydligen smaka piss, så jag sket fullständigt i att käka^^
Justdet! Vi hade det sista nationella provet i matte idag, och jag hade problem med tal nummer 8. Så fort jag lämnat in provet kom jag på hur jag skulle göra och blev jäääääävligt arg :P
Jag har btw nyss kommit hem från fäktningen, och det var som vanligt grymt kul!
Nu vet jag typ inte vad jag ska skriva mer än att jag vill att Jessi och Jossan ska blogga mer ;) Saknar deras inlägg :c
Aja, pusshej <3
Fyfan, vilken vidrig bild, men den bjuder jag på för ikväll ;PP<3

Lunch!!!:D

Jag sitter har i kafeterian här med världens bästa Jossan Wilma och Elin C. Vi har precis varit och ätit lunch! Det var ingen god mat det var skinksoppa som smaka skit!!!!! Men vi ät dagismackor med smör och ost! Det var as gött! Ja snar är det idrott! Jippi!!
Som oturs vis var är det innebandy.:(
Så ska byta om om några minuter.
Kram<3


God morgon bloggen!<3

Heej bloggen har ni sovit gott?
Det har jag iallafall gjort!
Ska snart till skolan så bloggar mer på rasten ! Så hejdå!
Kram



Dagens outfit:

Huddi: cubus
Linne: Gina
Byxor: cubus

Hahaha!!!!!<3

Hahahaha ja det blev fel bilder men det får väll gå bra då! Hoppas du inte blir sur på mig Elin!

Jaja ses snart bloggen!
Kram

Tja tja bloggen Jessi här!

Tja tja bloggen idag har det varit en bra dag! Dagen börja med svenska. Det var trök! Men så sedan hade vi inga roliga ämnen. På lunchen så var det inte så god mat. Det var korvstråganof! Bläääääää! Så jag åt ett knäckebröd med grillkrydda på. Det var gott! På lunch rasten hade vi inte så mycket att gö så vi satt i en liten korridor mellan sexornas byggnad och den stora. När vi satt där kom Adam och kastade två tomma bigmac packet på oss! Inte schyst! Det var as äckligt när salladen åkte ut på golvet! Så vi gick där ifrån. På elevens val jobbade jag med den öde ön. Det är inte så kul! Hahaha! Ingenting har varit kul. Förutom efter skolan då jag var med världens bästa Håkis!! Hon har brunt hår och är ganska lång. Hennes namn börjar på E? Jo det är Elin H! Vi hade jätte kul vi skrattade och sjöng! Hahaha men vi skrattade bog mer en vad vi sjöng!

Ja det var min dag det då! Ha det så bra så ses vi snart bloggen!
Kram

Elin gästbloggar :D<3

Tjosan alla goa läsare!
Nu är jag hos Jessi och tänkte att jag kunde blogga lite åt henne :DD
Så nu sitter vi då vid datorn och chillar på livet, änna.... <3
Jag har också nyss "hjälp" dom med deras header, men det gick inte så lyckat, men med lite sammarbete så gick det galant ;D
Så nu har vi en finfin bild på toppen av bloggen dåva?

Jag ska nog dra mig hem om några timmar, men nu ska vi vara sociala mot varandra, pusshej <3
Kram <33

Spanien:D!!!!

Tjooo bloggen;D Jossan här!!! På fredag ska jag åka till Spanien, jag ska hälsa på min kusin Jenna som bor där ska bli skit kul:D jag kommer att missa en vecka av skolan. Jag kommer hem på måndag den 10 och då här jag påsk lov. Det ska bli skönt att slippa två veckor av skolan ;D!!!
Hejdå bloggen<333333

Godmorgon alla läsare har ni sovit gott? <3

Godmorgon alla våra kära läsare har ni sovit gott? Iallafall har jag det. Har sovit som en prinsessa. Hahaha! Ja nu om 50 min är det dags att gå till skolan med dom underbara som man går med! Det är Wilma Titti och min syrra. Vi har alltid kul och skrattar när vi går. Ja det var väll allt för nuet då men bloggar mer om en stund! Så hej då blogge!

Oj glömde bilden! Hahaha!<3

Ja så här kommer den!
Ja och dagens outfit på köpet!

Byxor: cubus
Linne: gina
Huddi: cubus

Kram

Ja här kommer det som blev raderat! Hahaha!<3

Ja nu har mitt inlägg raderats tre gånger och orkar inte skriva det en gång till! Men en gång till får man väll försöka. Så såhär har min dag sett ut:

Ja den första lektionen idag var slöjd. Jag och Jossan gör var sin koppar slev. Dom kommer att bli as fina. Det är ju vi som gör dom! Hahaha! Ja Jossan är så klantig så hon skär ju sig i fingret och blrjar bloda! Så vi får tvätta det och sedan fortsätta. Ja och efter slöjden så hade vi B-språk. Jag har tyska och Jossan har spanska. Vi som har tyska hade en ganska chill lektion. Vi gjorde inte så mycket och fick däsutom sluta tidigare! På dom tio minutrana som vi väntade på att de andra skulle sluta spelade jag och Filipa fotboll. Vi var as bra och hade jätte kul! Lunchen i bamba var ju inte direkt någon höjdare! Det var fiskpudding! Bläääää! Hahaha! På musiken så sjöng vi en song där man skulle sjunga o boy o boy o boy! Hahaha ja och när man skulle sjung o boy så skrek alla det var jätte roligt!
Och efter skolan så spelade jag pingis. Uttagning till km i pingis. Det gick inte så bra och jag gick inte vidare!;(
Men vi får heja på Elin Amanda och Clara! Kom igen nu tjejer ni slår säkert alla andra!

Ja nu vet ni hur min dag har varit.
Godnatt och sov så gott!
Kram

Nä vad taskigt!

Hela mitt inlägg försvann! Fan vad taskigt rent ut sagt! Ja då får jag väll skriva om det då!;(
Ja då får ni ett inlägg att läsa om en stund då!
Kram

Heej bloggen!<3

Heeej Bloggen!!!!!!:D



Här är en bättre bild på mitt linne ;)

Dagens Outfit




Linne:Hollister
Jeans:Gina tricot
Tröja:H&M

Tja tja bloggen Jossan här

Snart kommer en bild på dagens outfit:D

Lunch !!!

Tjo bloggen!
Nu sitter man i kafeterian och kollat ut på den soliga skolgården. Ska ha lektion om tre min så måste gå! Matte nästa !;(
Kram

Slöjd !!!<3

Har precis haft slöjd nu sitter man i kapprummet och ska snart ha B-språk.
Jag och Jossan gör var sin koppar skål. Dom kommer att bli as fina! Hahahaha!
Jossan skar sig på skålen och nu har hon ett plåster och blöder as mycket! Hemskt! Nu börjar snart B-språket så måste dra!
Kram

Godmorgon alla goa läsare!<3

Heej alla goa läsare och godmorgon!
Har haft en underbar nattsömn... Eller kanske inte. Jag har varit vaken nästan hela natten. Nu e jag jätte trött. Men nu måste jag gå och pigga upp mig! Så ses senare bloggen!!
Kram

Natti!<3

Ja nu e det väll dags att gå till sängs det e ju skola imorgon och allt! Ja har precis kolla på tv och börjar bli trött.
Ja det blir inte så bra inlägg nu men det kommer bättre imorgon!
Ja natti då!
Kram

Min dag!!!<3

Heej bloggen!!
Idag har varit en sådan där vanlig dag där det inte har hänt så mycket. Men det har ändå varit en bra dag utan på idrotten... Jag kunde inte vara med för mitt knä så jag satt vid sidan med Elin H och Sofie. Då kommer Gunne och skjuter på oss med en bandyboll... Den träffar mig i ryggen (så jag fick ett blåmärke) och så studsar den från min rygg till Sofies öga så att hon får ett jack i ögonbrynet! Vi sa till Klas och han fick prick men jag tycker att det borde vara ett anat straff. Sofie kunde ju ha blivit blind.... Jag hoppas att han har skuld känslor för det han har gjort och mår riktigt dåligt just nu!! Men men man kan ju inte ändra på det förflutna så man får väll bara ta det som det är då. ;( Ja nu sitter jag och kollar på tv och bloggar i pausen! Oj nu börjar det så skriver mer imorgon!
Kram


Träning !!!<3

Nu e det dags för träning igen!!!! Jag längtar as mycket. Kan inte skriva så mycket börjar bli sen.... ;( men det kommer ett längre inlägg sedan. Så ses snart bloggen!!!
Kram

God natt bloggen!!

God natt bloggen! Har precis kollat på en film med familjen. Min syster sa att den var bra så vi satt och kolla på den. Den var sådär! Nu ska jag iallafall sova det är ju skola imorgon!;( Jag hoppas att jag kan sova nu när man har ställt fram klockan en timma. Jag får brukar få problem att somna då.;( Men ska försöka så gonatt bloggen!;)

En underbar dag med Jossan!!!

Imorse så spelade jag match mot hisingsbacka. Vi van med 6-0. Vi spela jätte bra och Emma Elin (gjorde 2 mål!) Moa Isa och en till men jag kommer inte på vem det var!;( Efter matchen så gick jag till Jossan. Vi åt våfflor med sylt och grädde! Det vad super gott! Hennes mamma lagar verkligen goda våfflor! (Det är ju voffeldagen idag!)
När vi hade ätit klart så hade vi mode visning med massor av fina kläder! Vi hade jätte kul! Det är min dag.
Kram


Tja tja bloggen!!!! // Jessi och Jossan här!!!

Välkommen till vår nya blogg!!!
Den kommer att innehålla bilder på kläder musik och filmer, samt vad som händer under dagen!!
Vi hoppas att ni kommer att läsa och gilla vår blogg! 
Det blir vårat första inlägg!!! :D

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0